Referencer

"Jeg overværede begge foredrag og var begejstret. De to foredrag var ens og alligevel forskellige, hvilket viste Gitte Hornshøjs fornemmelse for de mennesker, hun stod/står overfor. Gitte var empatisk, positiv, seriøs, vedkommende og meget underholdende. Selvom emnet takt og tone/pli/dannelse kan forekomme banalt, er det banale essentielt."

Hanne Carlsson

VUC Vest

"Takt og tone var et frisk oplæg, det var humoristisk og levende. Efterfølgende til vores middag blev flere af tingene debatteret mod megen latter og festlige indslag."

Dennis Mahnkopf

Faglig Puls Serviceforbundet

"Vi var meget begejstrede. Vi havde besøg af en meget veloplagt Gitte Hornshøj, som til fulde levede op til forventningen og leverede et foredrag, der til ramte plet i forhold til målgruppen."

Peter Hansen

Region Sjælland

"Hun var meget engageret og fik alle med. Gitte har fået 74 ambassadører, der alle vil anbefale hende til venner og bekendte til et foredrag."

Jeanette

CEJ Ejendomsadministration

"Gitte var lige hvad vi havde brug for efter en lang og arbejdssom dag. Gitte er fantastisk til at skabe en sjov stemning med gode oplevelser og historier blandet med relevante input til videre refleksion. En stor fornøjelse at opleve Gitte."

Lene Schade Jensen

DSR (Dansk Sygeplejeråd)

"Super godt foredrag af en kvinde der har noget at fortælle, men kan beholde begge ben på jorden. Alle vores medarbejdere lige fra det ene social lag til det andet, kunne relatere til hende. Fantastisk!"

Gitte Berg

Jammerbugt Kommune, Vej og Park

"Gitte var forrygende. Sprudlende af energi, humor og lune. Der blev smilet, klukket og skraldgrinet. Hun nåede ud til os alle uanset alder og profession. Et super velvalgt foredrag til vores årlige medarbejderarrangement."

Tina Frøslev

Assens Ungdomsskole

"Skønt humoristisk kvinde som kan holde et selskab i et højt humør i alle de timer hun er på. Ærgerligt at I ikke introducerede de forskellige foredrage hun har, så jeg kunne vælge. Måske har jeg overset det."

Charlotte Ancker

Sygehus Lillebælt

kontakt

Kontakt og book Gitte Hornshøj til foredrag