Respekt – Takt of tone og kunsten at omgås andre mennesker

– Skrevet af Gitte Hornshøj
– Udgivet af People’s Press

Folk der farer igennem et rum, aner ikke, hvor mange spørgsmål der hænger i lugten efter dem. Kender du situationen fra dit eget job? På arbejdspladsen med stress betyder den måde, man opfører sig på, mere end nogensinde før. men ved blot at definere nogle helt enkle regler for samvær og opførsel, kan man frigive ressourcer og skabe bedre resultater.

Det samme gælder i livets andre sammenhæng: Når de kender kammertonen, er du med til at lette kommunikationen og skabe en tillidsfuld stemning. Det skaber tryghed i samværet med andre, fordi du uden besvær kan imødekomme de formelle og uformelle forventninger, andre har til dig. Og tro mig: din personlighed brænder stærkere igennem.

“Respekt!” (2006) handler om takt og tone hele paletten rundt: i familien, blandt venner, naboer, i skolen, trafikken, fritiden – kort sagt al omgang du har med dine medmennesker. Hvis du bare efterlever en, to eller tre af de retningslinjer, du kan læse i bogen, er du med til at fjerne nogle sten på vejen både for dig selv og andre.

Køb bogen nu
Midt i a ræs

– Skrevet af Lene Rikke Bresson, Anne Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj
– Udgivet af DreamLitt

Dette er ikke endnu en bog om overgangsalderen og dens hormon-hotte hedeture eller endnu en spis-dine-rynker-væk guide. Med “Midt i a ræs” (2014) vil vi sætte en bølge i gang om at følge passionen midt i livet. For livet begynder midt i. Det er et centrum med power. Vi har nemlig masser af kræfter til at gå ud og gøre noget, som ikke bare handler om at pudse sølvtøjet og egoet, men om at gøre noget sammen – for andre og for fællesskabet. Vi vil bruge vores viljekraft til at træde i karakter på vej til at forandre og forvandle verden.

Vi vil debattere det eksistentielle: at bruge vores aldersoverskud til at gøre noget – noget, der rækker ud over os selv. Det er ikke længere nok at være – vi skal handle. Vi vil ha’ dig til at sige: Ja, jeg kan!

Køb bogen nu
Børn Børn Børn

– Skrevet af Anne Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj
– Udgivet af People’s Press

Anne-Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj har sammen med Synne Garff skrevet en bog om børneopdragelse med go’e gamle råd og sund fornuft (2009). Bogen behandler grundigt børnenes forskellige faser: De små (0-5 år), de større (6-12 år) og de største (13-18 år). Gennem livlig dialog og faste holdninger til, hvordan børneopdragelsen bliver bedst, behandles emner som: amning, svømning, sutter, skolestart, lommepenge, dannelse, skænderier, grænser, fester og frihed.Anne-Mette Rasmussen og Gitte Hornshøj har sammen med Synne Garff skrevet en bog om børneopdragelse med go’e gamle råd og sund fornuft. Bogen behandler grundigt børnenes forskellige faser: De små (0-5 år), de større (6-12 år) og de største (13-18 år). Gennem livlig dialog og faste holdninger til, hvordan børneopdragelsen bliver bedst, behandles emner som: amning, svømning, sutter, skolestart, lommepenge, dannelse, skænderier, grænser, fester og frihed.

Køb bogen nu