Gitte Hornshøj er utvivlsomt en af de mest markante kvinder på den danske foredragsscene. Hun er hudløs ærlig og autentisk. Hun elsker mennesker og hendes foredrag, der i bund og grund drejer sig om respektfuld omgang mellem mennesker, rammer plet hos foredragskøbere og deltagere landet over. I en tid hvor autoriteten og den gode dialog bliver udfordret, er mange arbejdspladser særdeles glade for de retningslinjer nutidens Emma Gad sætter i scene.

Gitte Hornhøjs foredrag, som er spækket med humor og giver anledning til stor inspiration, er både henvendt til det offentlige og det private erhvervsliv, kulturelle institutioner og organisationer, som har brug for at optimere dialogen – både internt blandt medarbejdere og ledere samt eksternt ift. nye kunder.

Takt & tone – med plads til unoder

Gitte Hornshøj har opførsel som speciale med rødder til Emma Gad og andre. Oplev et humørfyldt foredrag med masser energi og bid. Gitte Hornshøj mener, at de der både nu og i fremtiden forstår sig på de synlige og usynlige spilleregler i samvær med andre opnår større succes og frem for alt større livskvalitet.

Book foredrag
Takt og tone på arbejdspladsen

– Et underholdende foredrag om god opførsel på arbejdspladsen

Gitte Hornshøj, der har gjort god opførsel til sit speciale, mener, at fremtidens dygtige medarbejdere er dem, der forstår de synlige og usynlige spilleregler i det daglige samvær med andre mennesker. Dem der forstår at respekt, empati og medmenneskelighed ikke partout er kommet ind med modermælken. Det er områder, som vi alle skal have fokus på.

Vi har hver især et ansvar i forhold til at skabe et sundt arbejdsliv. Vi må selv byde ind og gøre en forskel i forhold til vores kolleger. Hæve-sænke-borde, frugtordninger og ubegrænset adgang til Zumba i kælderen, gør det ikke alene.

Den gode tone og det stærke samarbejde kommer først, når vi har det rart med hinanden på arbejdspladsen. I dette foredrag tager Gitte tyren ved hornene og giver deltagerne en stribe konkrete anvisninger til at udvikle og praktisere god opførsel.

Book foredrag
Tag hænderne op af lommen!

– Et turboforedrag om god service

Alle medarbejdere er ambassadører og indirekte sælgere for deres arbejdsplads. Det er for længst bevist, at virksomheder og organisationer, der formår at fremelske medarbejdere, der bliver gode ambassadører, opnår store konkurrencemæssige fordele.

I dette foredrag giver nutidens Emma Gad deltagerne en turbolektion i god service anno 2012. Det er slet ikke så svært – tværtimod. Dog kræver det som minimum, at vi får hænderne op af lommen, og ser god service som en naturlig del af vores hver dag – frem for at se på service, som noget vi lige giver lidt opmærksomhed, når vi har fokus på det.

Book foredrag
Er du da altid så glad?

– Et forrygende foredrag om arbejdsglæde og begejstring

Gitte Hornshøj er en glad kvinde. Hun har besluttet sig for at bruge sit liv på at være i godt humør – der er nemlig nok andre, der har besluttet sig for det modsatte. I dette foredrag begraver Gitte Lektor Blomme og Maude Varnæs, og sætter fokus på skabelsen af en positiv dialog i hverdagen.

Med stor humor og engagement sætter hun arbejdsglæden på dagsordenen, og giver konkrete anvisninger til, hvordan vi øger vores egen arbejdsglæde, samtidig med at vi gør hinanden til bedre kolleger.

Hør hvordan vi med simple midler løfter hinanden helt fra morgenstunden – hvér dag!

Book foredrag
Det udslagsgivende menneske

– Hvem er de? Og hvordan bliver man sådan et?

Vi vil alle gerne være sammen med mennesker der er udslagsgivne – mennesker der gør en forskel i hverdagen. Ved vi alle selv om vi er udslagsgivende – eller hvordan vi bliver det? Hør om Gittes udslagsgivende mennesker.

I dette foredrag gør Gitte Hornshøj det klart, at vi alle kan blive udslagsgivende mennesker, hvis vi blot holder fokus på at blive det. Mange medarbejdere bliver læst fuldstændig forkert af deres kolleger. De bliver dømt, uden nogensinde at komme til orde. Dermed går ufattelig meget energi, kreativitet og viden tabt.

Udslagsgivende mennesker giver før de kræver af andre. Gitte er klar til at gøre sit til, at ”udslagene” i dit liv bliver positive.

Book foredrag