Mand og børn

Da jeg meget ofte i mine foredrag taler om min mand og mine børn, er det måske oplagt at introducere jer for dem. Min mand, Arne Laugesen, er 65 og “still going strong” i vores firma, på fødegården i Jelling (www.vinettig.dk). Derudover spiller og synger han stadig i sit nu gamle band “Concord Group”. Vin er hans helt store passion. Arne holder nogle fantastiske vinsmagninger med foredrag om vore selvimporterede vine. Herudover sidder han i Herning kirkes menighedsråd, er domsmand og aktiv i bestyrelser. Nåh ja og så elsker jeg ham stadig rigtig meget på 38. år

Vores søn, Anders, er uddannet på Musikkonservatoriet og underviser selvsamme sted i sang mm. Anders er 30 år og aktiv i flere bestyrelser. Han har firmaet www.postyrprojekt.com og er forsanger i to bands, Yatzy og Funky Monkey. Han rejser jorden rundt med sin sang og musik og laver arbejde på MGP og DR som sangcoach og korleder.

Vores datter, Edith, er 27 år, selvstændig og kernesund! Maria underviser på efterskoler i moderne dans. Hun har lavet en række videoer om pilates og yoga og underviser i sidstnævnte i KBH Pilates House. Hun bog med sin kæreste Rasmus, som er bankmand, på Amager. Maria synger gudesmukt og ligger flere steder på youtube med dans og sang. Hun uddanner sig stadig. Maria og Rasmus har mødt hinanden på Ollerup gymnastik højskole.