Det er ikke nogen nem øvelse at præsentere sig selv kort. Jeg vil dog forsøge at give dig et billede af mig selv og ikke mindst af min “mission”. Jeg holder rigtig meget af at studere folks opførsel og indimellem mangel på samme. Både den som foregår på og udenfor arbejdspladsen. Det er bl.a. dét, jeg holder foredrag om – nemlig om hvor vigtigt det er at dyrke de gode og givende relationer.

Faktisk mener jeg efterhånden, at dannelse er blevet vigtigere end uddannelse. Forstå mig ret: I Danmark er stort set alle godt uddannede, men har vi nu også fået den sociale forståelse med undervejs? Min påstand er, at vi i dag ville klare os langt bedre på de fleste parametre, hvis vi i langt højere grad var opmærksomme på at tænke den gode opførsel ind.

Eksempelvis er TAK og UNDSKYLD to ord vi bruger meget lidt. Tænk om vi huskede, hvad et TAK eller et UNDSKYLD kan betyde for et andet menneske, både når det kommer til rummelighed, forståelse og omsorg. Så kort og godt har ‘opførsel’ min store interesse, omend jeg gerne og glad selv falder igennem indimellem. Alligevel mener jeg, at det er vigtigt at interessere sig for, hvad der i visse situationer her i livet er god takt og tone. Jeg ser det som mit eget personlige drive og min passion at gøre mig umage og gøre mit bedste i mødet med mine medmennesker og gøre mit til at skabe givende relationer.

Jeg falder tit for de citater om menneskelivet, som virkelig rammer plet, og ofte er jeg ked af, at jeg ikke selv har tænkt dem. Jeg har dog et citat, der er mit eget, og det tror jeg fuldt og fast på.

“Mennesker der bliver set vokser”

Min mission med mine foredrag er jo netop, at vi bliver væsentligt mere opmærksomme på hinanden og hver dag gør os umage og forsøger at gøre vores bedste i forhold til vores medmennesker.

Hvis du har lyst til at vide mere om mig så klik gerne lidt rundt via de forskellige links nedenunder. Jeg vil glæde mig til at mødes til foredrag eller blot et sted ude i det offentlige liv.