Gitte Hornshøj

Forfatter, debattør, skribent og foredragsholder

 

Gitte Hornshøj er utvivlsomt en af de mest markante kvinder på den danske foredragsscene. Hun er hudløs ærlig og autentisk. Hun elsker mennesker og hendes foredrag, der i bund og grund drejer sig om respektfuld omgang mellem mennesker, rammer plet hos foredragskøbere og deltagere landet over. I en tid hvor autoriteten og den gode dialog bliver udfordret, er mange arbejdspladser særdeles glade for de retningslinjer nutidens Emma Gad sætter i scene.

Gitte har tidligere drevet gourmet restaurant i Herning og driver fortsat, fest og kursusvirksomhed med sin mand, hjemme på slægtsgården i Jelling, hvor bl.a. vin og kunstudstillinger optager det travle par.

I offentligheden kender vi hende som klummeskribent og brevkasseredaktør for en række medier. Hun har ved adskillige lejligheder været benyttet på tv. Hun er forfatter til bøgerne, ”Respekt! – Takt og tone og kunsten at omgås andre mennesker” fra 2006 og ”Børn, børn, børn” skrevet med Anne Mette Rasmussen i 2009.

Gitte blogger i dag om mangt og meget på Midt-i-a-ræs og på AOF bloggen, Folkesvinget, Hun er desuden engageret i advisory arbejde for bl.a. Bankrådet, FOF og Code of care.

De senere år har Gitte koncentreret sig om sine foredrag – både for det private og offentlige erhvervsliv, kulturelle institutioner og organisationer, der alle har brug for at optimere dialogen – både internt blandt medarbejdere og ledere, og eksternt ift. kunder.

Gitte Hornshøj er en uhyre populær foredragsholder. Med sine markante foredrag om kunsten at omgås andre mennesker, nyder hun stor efterspørgsel. Dette skyldes ikke mindst hendes humor og tilgang til den gode dialog mellem os mennesker.

Køb min bog hos Findbog her